Vi får många frågor till oss om att beställa underhållning för barnkalas och här har vi samlat de vanligaste. Hittar du inte svar på din fråga kan du ställa en ny i formuläret Kontakta oss.

Hur betalar man för figurbesök? 

Planet Rondo är ett företag som tar betalningen endast via bankkontot eller kortbetalningen på plats. När ni vill boka någon typ av underhållning betalar ni 500 kr i förhand och resterande betalas med kort eller via fakturan efter kalaset. T.ex ni vill boka Spiderman 60 min som kostar 1499. Ni betalar 500 kr innan kalaset  och 999 kr efter kalaset.

Vad är bokningsavgift och varför måste jag betala bokningsavgift i förhand?

Bokningsavgift det är inte extra avgift. Bokningsavgift ingår i priset och betalas i förhand. Eftersom vi anlitar personal som jobbar för oss som figurer har vi kostnader oavsett om en kund skulle avboka i sista sekund eller inte. Därför måste vi ta ut en bokningsavgift. 
Planet Rondo är ett seriöst företag som tar uppdragen av sina kunder på största allvar.     

Kan jag betala allt på plats? 

Nej, tyvärr det går inte att betala allt på plats. Eftersom vi har bokningsavgift för att reservera datum och tid. 500 kr innan kalaset och resterande betalas strax efter kalaset.

Hur kan jag boka figurbesök för barnkalas?

Du fyller i bokningsförfrågan och skickar till oss. När vi kommit överens om datum, tid och plats får du bokningsinformation. Så fort vi får bokningsavgift på kontot skickar vi bokningsbekräftelse av oss och då är det bokat och klart.

Kan jag göra preliminär bokning? 

Vi har inte preliminär bokning. I fall ni vill boka underhållning för barnkalas måste ni bestämma datum och tiden för kalaset. Sedan fyller i form Boka underhållning och skickar till oss. Strax efter kommer bokningsinformation. Så fort bokningsavgift kommer på vår kontot skicka vi kvittot och bekräftelse med datum och tid. 

Hur många barn kan jag ha på kalaset i fall jag boka en figur för vanlig priset? 

Ni kan ha upp till 15 barn med en underhållaren.  Det ingår i priset. En figur kan underhålla max 15 barn. I fall ni ha mer än 15 barn bokar vi två figurer som kan ta hand om alla barnen.

Det kommer 25 barn på kalaset och vi har två barn som fyller år samtidigt. Kan jag boka en figurs besök? 

En figur kan underhålla max 15 barn. I fall ni ha mer än 15 barn bokar vi två figurer som kan ta hand om alla barnen. 

Kan jag beställa figurbesök till min privat lägenhet?

Ja, det kan ni göra. Våra figurer kan komma till din lägenhet eller någon annat typ av lokalen. 

Min barn fyller år och vi ska fira kalaset i dagis. Kan jag beställa figur besök till dagis eller skolan för hela grupp? 

Ni kan beställa figurbesök till dagis. Men det fortfarande gäller regeln om maximala antalet av barn 15 st för en figur.  I fall ni har mer än 15 barn bokar vi två figurer.

Vad behöver jag förbereda inför kalaset?

Ni måste förbereda utrymme för figurbesök. Våra figurer dansar, leker och sjunger med barnen. Därför måste vi ha tillräckligt utrymme. Det är ett bra tips t.ex ha bordet med mat på sidan och ledig utrymme i mitten av rummet  eller lokalen. Det bra om ni kan också förbereda högtalare. I fall ni har inte högtalare vänligen kontakta oss.

Kan jag göra fotografering och video?

Absolut, du kan fotografera så mycket som du vill.

Kan jag publicera bilder med figurer på Facebook eller Instagram?

Ja, du kan publicera bilder av figurer på Facebook och Instagram 

Ska underhållare kommer direkt när kalaset börjar? 

Ni kan välja själv. Det bästa upplägget är att ta emot barnen, ge dem mat, tårta och öppna presenter. Detta brukar ta en timme. Därefter är det lämpligt att underhållare kommer in och stannar på kalaset.
 

Vad ska figur göra med barnen? 

Våra figurer brukar lekar, dansar och sjunger med barnen. I fall ni boka minst 60 min och mer kan ni även få enkelt ansiktsmålning för alla barnen. 
 

Vilka lekar leker figurer med barnen? 

Det beror på barnens ålder och kön. Vi leker kurragömma, Limbo, Darts, Ringspel Toss, Dansstop och mycket mer. 
 

 Kan man ha kalaset utomhus? 

Ja, under perioden 1 maj 30 september om vädret tillåter 

Hur vet vi om ni kan komma på vårt kalas?

Ring oss 0725538498 så får ni ofta svar direkt. Alternativt fyller du i kontaktformulär och skickar till oss. Vi svarar inom 24 h. Du kan också maila dina frågor på info@planetrondo.se

Var i landet finns ni?

Just nu erbjuder vi underhållning i Stockholmsområdet   

Kommer ni i städer utanför Stockholm?

Ja, men det tillkommer resekostnad på 50 kr/mil 

 

Ditt namn*

Din e-post*

Kontakttelefon*

Ställ din fråga

captcha