Home > Blogg > Superhjälte till barnkalaset

Superhjälte till barnkalaset

Bästa Superhjältarna genom tiderna

Storfilmer som Batman, The Amazing Spiderman, Superman, Hulken tillhör några av världens mest framgångsrika genom tiderna. Vem är Superhjältar? Superhjältar är kanske hetare än någonsin och världen verkar inte kunna få nog av nördar som bekämpar skurkar i färgglada trikåer med kallingarna utanpå. Vi har här listat de 4 bästa superhjältarna genom tiderna.
1. Batman
Batman är den hårdaste superhjälten av alla. Punkt. Stålmannen kommer från en annan planet, Spindelmannen har övernaturliga krafter. Batman däremot är helt enkelt människan Bruce Wayne. Det gör honom till den främste superhjälten av alla, enligt Comic Heroes.
2. Spindelmannen
I seriemagasinets omröstning om tidernas bästa seriehjälte kommer Spindelmannen på andra plats. Ingen kan väl motstå nördige Peter Parker, som efter ett misslyckat experiment blir biten av en radioaktiv spindel vilket leder till att han får sina superkrafter i form av övermänsklig vighet, reaktionsförmåga och styrka.
3. Stålmannen kommer på tredje plats. Superhjältarnas superhjälte i mångas ögon är Stålmannen som färdats ända från planeten Krypton för att rädda världen. Journalisten Clark Kent lever ett dubbelliv då han sliter på tidningen The Daily Planet .
4. Hulken vill bara bli lämnad ifred men jagas konstant av militären och monster av alla de slag – som trots repeterade nederlag inte tycks lära sig att Hulken är den starkaste (och argaste) mannen på planeten. 

Hyra en favorit Superhjälte hos oss på Planet Rondo. Läs mer om Superhjältar här

IMG_4195(1)

IMG_4153 (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Lägg till kommentar